El-skateboard - en fantastisk og befriende opplevelse!

El-skateboard - en fantastisk og befriende opplevelse!

mai 15, 2019 0 Kommentarer

Mitt navn er André - og jeg er frelst av elektrisk skateboard! 

el-skateboard

I vinter gjennomførte jeg mine første vaklende meter på et el-skateboard. Elektrisk skateboard er blant de nye produktene som kommer i sortimentet til Kjempetøff ila 2019 - og jeg har nå hatt noen måneder til å prøvekjøre det nye beistet!

I mine yngre år har jeg både skatet, og stått mye på snowboard. Fordelene med sidelengskjøring er at det er råfett! Kjempetøft, om du vil. Ulempen er at det er slitsomt. Særlig når du stopper i motbakke og må gå videre. Der har liksom alltid ski og sykkel hatt et fysisk overtak. 

Gone are those days. 

Med elektrisk skateboard har oppoverbakker aldri vært gøyere - og nedoverbakke aldri vært tryggere. 

Selv om det tok meg noen svinger å bli ordentlig kjent med den nye følelsen må jeg få innrømme at dette er noe av det råeste jeg har vært med på. Men en toppfart på 25km/t, og nok trykk til å ramle bakover om du ikke har balansen helt inne, får du virkelig kjent hårlokkene blafre godt i vinden. For det rykker godt når du setter el-beistet i full-guffe-modus! 

elektrisk skateboard

Første turen i vinter

Etter en kort prøvetur i Tønsbergs brolagte gater, skulle tur nr. to gjennomføres på frosne Oslo-veier en sen novembernatt. Jeg kan fortelle deg at det ikke nødvendigvis var den beste beslutningen jeg har gjort. Brettet spant av gårde på isen, og håndkontrollen som kontrollerer fart og brems frøs fast i 10 blå. Selv Tony Hawk ville fått kjørt seg på slike forhold. Men OM det var gøy? 

Straks manuell overstyring av kontrollen var implementert fikk jeg opplevd både min første burn out, og min første skrens med skateboard. Boom - gøy for unga! 

Fremover

Vel. Dette blir det mer av - og herlighet som jeg gleder meg. 

Mitt navn er André - og jeg er frelst!

 

Sees vi igjen? I hope so! Vroom - Vroom! 

 Woboard enskate S

 
Også i Blogg og nyheter

Fart og Watt

juli 22, 2020 0 Kommentarer

Les mer

Vi har godt utvalg på dekk og slanger til sparkesykler og EUC
Vi har godt utvalg på dekk og slanger til sparkesykler og EUC

juli 22, 2020 0 Kommentarer

Vi har dekk i alle størrelser og utforminger!

Les mer

Sparkesykkeldeler
Vi har Norges største delelager til el-sparkesykkel!

juli 22, 2020 0 Kommentarer

I tillegg har vi et digert delelager med de vanligste delene til de aller mest populære modellene i Norge.  

FINNER DU IKKE DET DU TRENGER I NETTBUTIKKEN VÅR?

SEND OSS EN EPOST OG SPØR!

Les mer