Hva koster en elektrisk sparkesykkel?

Hva koster en elektrisk sparkesykkel?

mai 13, 2019 0 Kommentarer

Så mye koster en elektrisk sparkesykkel, og dette er hva du får for pengene. 

Etter å ha snakket med noen hundre kunder siden vi åpnet vår nye butikk er det særlig et spørsmål som går igjen. "Hva koster en el-sparkesykkel?" 

Ja... Hva koster en bil? 

Det kommer selvsagt an på en rekke ting som rekkevidde, toppfart, kvalitet, design, byggekvalitet og materialer- for å nevne noen. 

Vi vet at det finnes en rekke modeller der ute som koster helt ned mot 1900,-. I våre øyne er det sparkesykler beregnet som leketøy, og ikke kjøretøy, og definitivt ikke egnet for voksne mennesker. Vi har derfor ikke disse i vårt sortiment, og fokuserer på sykler av høy kvalitet, god kjørekomfort og som er ment å vare. 

La meg presentere noen sparkesykler for deg, med pris og litt info. Vi starter billig, og jobber oss oppover skalaen. Vi fører alle modellene i vår butikk. 

ICONIC X7

Iconic X7

Dette er sparkesykkelen for deg som kanskje skal ha din første sykkel, og ikke vet helt hvor mye du skal investere enda, eller deg som ønsker et rimelig alternativ som er lett å frakte rundt og har gode kjøreegenskaper. Passer perfekt for kjøring i by, og i lett terreng. Med en svart matt finish, relativt store hjul og god bakkeklaring gir denne sykkelen god kjørekomfort også på ugreie veier. 

Batteriet kan enkelt nappes ut av styret og lades inne i stua mens sparkesykkelen står i garasjen. 

Dette er den klart beste sykkelen vi fører i denne prisklassen, og vi har vært svært positivt overrasket over hvor godt den kjører. 

Rekkevidde: 25km pr batteri
Toppfart: 30km/t
Vekt: 12,5kg

PRIS: 4990,-

Les mer HER

UNAGI SWAN

Unagi Swan

Frøken strøken. 

Har du sett en vakrere el-sparkesykkel i ditt liv? Vi kaller den Lille-Tesla takket være sine gjennomførte estetiske detaljer, kraftige dobbel-motor og tidløse design. Dette er modellen for deg som trenger alt. Her har du god kraft, lav vekt, god balanse når man bærer den og design i verdensklasse. 

Unagi er liten og nett, og tas enkelt med i bilen eller på kollektiv transport. Dersom du må bære henne noen trapper kommer den lave vekten godt med. Den slås enkelt opp og ned. 

Dette er sykkelen for deg som ikke vil inngå kompromisser. Toppfarten er plombert til 25km/t, men tro ikke et sekund at det ikke er kraft i denne lille saken. Motor i begge hjul gir godt driv i motbakkene, og kvalitetsmaterialer gjennom hele sykkelen gjør denne til et sikkert valg. 

Rekkevidde: 25km
Toppfart: 25km/t
Vekt: 11kg

PRIS: 9800,-

Les mer HER.

ICONIC CRUISER

Iconic Cruiser

Møt vår bestselger! 

Iconic Cruiser har alt du ønsker i en elektrisk sparkesykkel! Her finnes fart, kraft, rekkevidde, kjørekomfort, gode bremser, demping og fantastiske dekk. Cruiseren trives like godt på landevei som på skogssti. 

Med sine 22kg er den litt tyngre å dra rundt på enn sine mindre søsken - men dersom bruken din ikke tilsier at den trengs å pakkes inn og ut av bil dagen lang, har du her en vinner. Vi har Cruiseren i 2 versjoner. 3 mil rekkevidde, og 6 mil rekkevidde. Forskjellen på de to er 2000,-. Her kan du ikke trå feil.

Rekkevidde: 30-60km
Toppfart: 40km/t
Vekt: 22kg

PRIS: 7990-9990,-

Les mer HER

ZERO 10X

ZERO 10X

Toppmodellen er her. 

Okei - denne sparker. Med 1000W i hvert hjul, hydraulisk demping og skivebremser foran og bak er dette sparkesykkelen for den som vil ha det beste fra alle verdner. Den kjører fantastisk både på vei og i terreng, og har mer enn nok kraft til de bratteste bakkene. 

Husk at fartsgrensen på elektrisk sparkesykkel er 20km/t, for med denne gruser du enhver moped i nærheten. 

Rekkevidde: 80-110km
Toppfart: 60km/t
Vekt: 35kg

PRIS: 

Les mer HER
Også i Blogg og nyheter

Fart og Watt

juli 22, 2020 0 Kommentarer

Les mer

Vi har godt utvalg på dekk og slanger til sparkesykler og EUC
Vi har godt utvalg på dekk og slanger til sparkesykler og EUC

juli 22, 2020 0 Kommentarer

Vi har dekk i alle størrelser og utforminger!

Les mer

Sparkesykkeldeler
Vi har Norges største delelager til el-sparkesykkel!

juli 22, 2020 0 Kommentarer

I tillegg har vi et digert delelager med de vanligste delene til de aller mest populære modellene i Norge.  

FINNER DU IKKE DET DU TRENGER I NETTBUTIKKEN VÅR?

SEND OSS EN EPOST OG SPØR!

Les mer