PUNKTERT SPARKESYKKEL? PUNKTERT XIAOMI?

PUNKTERT SPARKESYKKEL? PUNKTERT XIAOMI?

februar 13, 2020 0 Kommentarer

Har du punktert din Xiaomi 365 skal du komme til oss!

Har du punktert en sparkesykkel som ser ut som den på bildet her, så kan vi også hjelpe deg! 

 

 

 

Det er ekstremt mange XIAOMI M365 kopier på markedet, og alle heter noe forskjellig, men heldigvis så bruker de alle sammen samme størrelse i sko ..eller dekk om du vil.

Hos oss kan du kjøpe nye slanger og dekk til å montere selv.

Men siden denne modellen er legendarisk vanskelig å bytte dekk/ slanger på er det kanskje mer fristende å få oss til å gjøre det for deg? 

Vi har flinke mekanikere med lang erfaring og lave priser på vårt verksted.

Dersom du er lei av å punktere, har vi honeycombdekk til å montere på Xiaomien din. Du vil miste en del demping dersom du bytter ut luftfylte dekk med gummidekk. Honeycomb er hele gummidekk med luftkanaler som gjør at dekket har MER DEMPING enn vanlig gummidekk. Derfor tilbyr vi ikke hele gummidekk til Xiaomi, kun honeycomb som er et mer dempet alternativ.

Vi anbefaler ikke å prøve å skifte til honeycombdekk på egenhånd da den operasjonen kommer til å innebære mye bannskap... ;) 

Slik ser honeycomb ut:

Honeycomb dekk til Xiaomi

Priseksempler: 

Slange: 138kr per stk.

Slange med montering: 488kr pr stk.

Helgummi dekk: 199kr per stk.

Honeycomb: 281kr per stk.

Honeycomb med montering: 637kr per stk.

Ble du forvirret av prislista? Vet ikke forskjell på slanger eller dekk eller foran og bak på en sykkel? Det er helt i orden! Det er jo nettopp derfor vi eksisterer nettopp for å hjelpe deg! :-D

Enkelt forklart: har du punktert ett dekk på sparkesykkelen din trenger du mest sannsynlig bare ett slangebytte. Det er denne tjenesten vi gjør aller mest av og det koster  488kr å få oss til å fikse det for deg.  Vi har drop-in så det er bare å komme innom med den så fikser vi det for deg så fort som mulig. 

Alle priseksemplene er fra 26.02.2020 og vi tar forbehold om prisendringer i fremtiden.