vurdert å bli en..

KJEMPETØFF AMBASSADØR?

For deg som er rå

Vi får mange henvendelser i uken fra fornøyde kunder, influencere, og andre med følgerskare eller selgertalent, med spørsmål om vi leter etter ambassadører.

Det gjør vi.

 

Få reell kickback for hver kunde du tar til oss

Klarer du å selge sparkesykler for oss - betaler vi deg tilbake!

For å kunne kalle seg en influencer i dag er det viktig at man har nettopp influence. Dersom dine lesere, seere og følgere blir inspirert av å se deg farte rundt på et elektrisk kjøretøy og ønsker å kjøpe det selv pga det - kan du kalle deg en influencer.

Våre influencere får en rabattkode de kan dele med sine følgere. For hver gang nettopp din kode blir brukt til kjøp i vår nettbutikk tjener du penger. Jo flere, jo bedre.

Alt du trenger er et sted å dele innholdet ditt.

IKKE SELG, BARE PROMOTER!

Vi tror ikke på at du skal stå på torget å selge sparkesykler ved å hyle ut gode tilbud til alle og enhver. Vår erfaring er at de beste salgene gjøres kun ved å vise sine følgere hvordan du bruker et produkt og hvilken nytte den gir deg.

Dersom du gir en ærlig tilbakemelding på hva du syns om din sparkesykkel, vil budskapet komme gjennom som langt mer troverdig!

Trust us :)

TEAM KJEMPETØFF

CEO

​​​​​​HÅVARD HAMRAN

INNKJØPSSJEF

THALE CELICIA ANKER FEIRING

CONTENT MANAGER

ANDRÉ ASKELAND

VIP AMBASSADØR

Som VIP-ambassadør for Kjempetøff får du en hyggelig pris på din sparkesykkel, og en prosent-betaling for hvert kjøretøy du selger. Vi setter ingen provisjonstak på hvor mange du kan selge via ditt nettverk. Du får din egen kontaktperson hos Kjempetøff som du rapporterer til og har kontakt med.

Ta kontakt med informasjonen listet under, så ser vi om du er rett kandidat for oppdraget.

For å søke som VIP-ambassadør vil vi at du har en stor følgerbase og en plan på hvordan å nå ut til disse. Ta kontakt, så tar vi det derfra :)

TA KONTAKT

Rådhusgaten 4, 3126 Tønsberg

post@kjempetoff.no

+47 33 20 08 22

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required