Om Kjempetøff

Kjempetøff AS selger topp kvalitets produkter som vi selv har testet, godkjent, og vurdert grundig.

I oktober 2018 var vi en måned i Kina der vi besøkte verdens tre største varemesser, prøvde hundrevis av el-sparkesykler fra over 80 forskjellige fabrikker, før vi til slutt valgte ut de 9 beste, lekreste, og kraftigste kjøretøyene vi klarte å finne på markedet!

Dette har resultert i det som i 2019 sannsynligvis vil være Norges råeste produktsortiment! 

Historisk

Vi har vært opptatt av små elektriske elektriske kjøretøy i over et tiår, og historien til disse kjøretøyene går tilbake ganske nøyaktig hundre år, da selskapet Autoped i 1915 lanserte sin stå-moped som et par år senere ble lansert i en elektrisk utgave. Den hadde en sammenleggbar formfaktor, ble annonsert som "Enkel å bære med seg!", og egentlig ganske lik de el-sparkesyklene vi ser i dag.

Butikken

I dag har vi det vi tror er Norges kuleste butikk for små elektriske kjøretøy! Med 220m2 lokaler sentralt i Tønsberg sentrum har vi nok plass til både showroom og verksted! Alle våre produkter er tilgjengelig for prøvekjøring - det er bare å komme innom! 

I løpet av sommeren 2019 vil vi ha de råeste modellene tilgjengelig på lager, og med vår ekspertise står vi klare til å hjelpe deg å finne kjøretøyet som passer perfekt til nettopp deg! 

Vår butikk i Tønsberg sentrum