Verkstedtjenester

Sparkesykkelverksted, i hjertet av Tønsberg

Kanskje punkterer du, sliter ut bremseklossene dine eller kanskje du rett og slett har kræsjet sparkesykkelen din? De fleste verkstedene har ofte flere ukers ventetid på tjenestene sine, og hvem har lyst til å vente halve sommeren for å fikse en punktering?

Vi har samlet en erfaren gjeng fra dekkbransjen, en elektronikkingeniør og et par mekanikere, og etablert et in-house verksted i butikken vår i Tønsberg. Vi har god og bred erfaring med reparasjon av elektronikk, mekaniske deler og batterier på el-sparkesykler og andre el-kjøretøy. Vi er også stolte av å ha et ganske bredt delelager, og komplett delelager for alle våre modeller.

På denne måten kan vi tilby en tidseffektiv og rimelig verkstedtjeneste.

 


VIL DU FIKSE SELV?

Det er helt i orden det også! 

Mange sparkesykler har ofte de samme delene, så selv om du har kjøpt sykkel hos noen andre enn oss, kan det godt tenkes at du finner reservedeler eller annet tilbehør og ekstrautstyr som passer til din sparkesykkel hos oss. Dersom du er i tvil om hvilken del som passer til din modell, send oss en epost på post@kjempetoff.no eller bruk kontaktskjemaet vårt og spør oss gjerne til råds.  

 

Bare vær forsiktig. Batterier inneholder ofte mer energi enn TNT, og det er viktig å vite hva man IKKE skal gjøre, når det kommer til elektronikken inni sparkesykkelen.


Vedlikeholdsråd

Sparksesykkelen din er dessverre ikke like vedlikeholdsfri som en brødrister, til gjengjeld er den i allefall 1000 ganger morsommere enn en!!

Trade-offen er at kjøretøyet ditt trenger litt kjærlighet iblandt.

Her har vi samlet en rekke vedlikeholdsråd og en haug med videoer for hvordan vedlikeholde og skifte ut en del basic deler helt på egenhånd.

Fordi vi ønsker sparkesykkelen din et langt og godt liv.

Blogg

Tåler elektriske kjøretøy vann?

PUNKTERT SPARKESYKKEL?